ERZİN KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ’NİN TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ERZİN KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ’NİN TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay Valisi Rahmi Doğan, protokol heyeti ve esnaflarımız ile birlikte, Erzin ilçemizde kurulacak olan Erzin Küçük Sanayi Sitesi’nin temel atma törenine katılarak, ilk harç için butona bastı.

Erzin ilçemizde faaliyete girecek olan Erzin Küçük Sanayi Sitesi’nin temel atma törenine Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra, Erzin Kaymakamı Osman Demir, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, Erzin Küçük Sanayi Sitesi Başkanı İrfan Bila, ilgili kurum yetkilileri ve bölge esnafımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende Erzin ilçemizde kurulacak olan Erzin Küçük Sanayi Sitesi hakkında yetkililer tarafından bilgiler verilmesinin ardından bir konuşma gerçekleştiren Vali Doğan, “Erzin Küçük Sanayi Sitesinin başta ilimize, Erzin ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Sanayi sitesinin hayata geçmesinde emeği bulunanlara teşekkür ediyorum.” diyerek kurulacak olan sanayi sitesinin ve Organize Sanayi Bölgelerinin İlimiz ekonomisine olan katkılarına dikkat çekti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.