ERZİN’DE “KADINELİ HALK PAZARI” KURULDU

ERZİN’DE “KADINELİ HALK PAZARI” KURULDU

Erzin Belediyesi katkılarıyla Kadın Eli Halk Pazarı açılışı gerçekleşti. Ev yapımı zeytinden tutun da zeytinyağı, Domates ve biber salçası, peynir ve tereyağı, bal, taze kekik, somun ve erişte, turşu çeşitleri, salamura asma yaprağı, narenciye ve el işlemeleri ürünleri bulmanız mümkün.

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, bugün atılan bu adımı önemsediğini belirterek, “İlerleyen zamanlarda gelişerek ilgi göreceğine inanıyorum. Gönül isterdi ki daha şık ve güzel bir pazar yerinde gerçekleştirelim. Önümüzdeki yıllarda Erzin‘e yakışır bir pazar yeri kurmayı planlıyoruz. Proje çalışmalarımız devam ediyor. Ama şunu da demeden edemeyeceğim. Burada bir ilki gerçekleştiriyoruz. Sizlerin de sabırlı olması gerekiyor. Bugün satış yapamadım diye üzüntüye düşmeyin” dedi.

Daha sonra kadınlar adına bir konuşma yapan Belediye Meclis Üyesi Esra Çopur Vural da, “Kadınlar adına sizlere teşekkür ediyorum. Ev kadınlarına böyle bir imkanı verdiniz. Buradaki emekçilere de bol kazançlar diliyorum” ifadesini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.