ESKİ KİMLİĞİNİ DEĞİŞTİRMEYEN KALMASIN!

ESKİ KİMLİĞİNİ DEĞİŞTİRMEYEN KALMASIN!

İskenderun İlçe Nüfus Müdürlüğü, mobil araç uygulaması ile vatandaşlara kendi mahallelerinde kimlik değiştirme imkanı sunacak. Kimlik kartlarını değiştirmek isteyen vatandaşların 1 adet biometrik fotoğraflarını yanında bulundurarak, ayrıca T.C Kimlik kartı ücretini bankaya (İnternet Bankacılığı) PTT Şubesine yatırması gerekecek. Para yatırıldıktan sonra isteyen vatandaşımız kendi Mahallesinde mobil araç sayesinde Nüfus Müdürlüğüne gitmeden kimlik değiştirme işlemini gerçekleştirmiş olacak.

Gece gündüz demeden halkımıza hizmet verme noktasında büyük gayret gösteren İskenderun İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, mobil araç ile kimliğini değiştirmemiş olan vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak istediklerini belirtti.

Sadece kimlik değiştirme işlemi gerçekleştirilecek olan mobil aracın 22 Ağustos ile 6 Eylül tarihleri arasında mahallelerde faaliyette olacağını ifade eden Açıkgöz, “Daha güzel daha verimli hizmetler vermek adına çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz. Mobil araç ile halkımız daha hızlı ve vakit kaybetmeden kimliklerini değiştirebilecekler. Halkımıza bu anlamda kolaylık sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

REKLAM ALANI

Nüfus Müdürlüğü mobil araç 22 Ağustos’ta Büyükdere, 23 Ağustos’ta Numune, İsmet İnönü mahalleleri, 26 Ağustos’ta Dumlupınar, 27 Ağustos’ta Gültepe, 28 Ağustos’ta Esentepe, 29 Ağustos’ta Mustafa Kemal, 2 Eylül’de Meydan, 3 Eylül’de Cebike, 4 Eylül’de Sarıseki, Azganlık, Karayılan 5 Eylül’de Yunus Emre, Modern evler, 6 Eylül’de ise Sakarya Mahallesinde hizmet verecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.