ESNAF TEMSİLCİLERİ SORUNLARINI VALİ DOĞAN’A İLETTİ

ESNAF TEMSİLCİLERİ SORUNLARINI VALİ DOĞAN’A İLETTİ

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Teksöz’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette HESOB Başkanı Teksöz’ün yanı sıra HESOB Başkanvekili Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz ile Hataty Marangozlar ve Hızarcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar da hazır bulundu.

TEKSÖZ VE YILMAZ ESNAFIN SORUNLARINI ANLATTI

Başkan Teksöz ve Yılmaz, Vali Doğan’a esnafların çözüm bekleyen sorunlarını ve çözüm yollarını anlatarak destek istediler. Başkan Teksöz, esnafların son dönemde yaşanan kriz ortamından dolayı iş yapamaz hale geldiğini ve destek beklediğini aktardı. Başkan Yılmaz ise şoför esnafının maliyetlerinin giderek artmasına rağmen gelirlerinin azaldığını belirtti. Vali Doğan, esnafların sorunlarının farkında olduğunu belirterek, yetkili mercilerde sorunun çözümü için girişimlerde bulunacağını belirtti. Teksöz ile sürekli kontak halinde olduklarını belirten Vali Doğan, iki başkana da teşekkür etti. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.