ESNAF TEMSİLCİLERİ TEKSÖZ’DEN MEMNUN

ESNAF TEMSİLCİLERİ TEKSÖZ’DEN MEMNUN

Hatay’da 70 oda ve 50 binden fazla üyesiyle kentin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz’e destek artarak devam ediyor. Başkan Teksöz, son olarak Defne Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Semir Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile Antakya Terziler odası başkanı Ruşen Akyüz ve yönetim ve Denetim kurulu üyelerini ağırladı. Başkan Teksöz’e önümüzdeki dönemde gerçekleşecek seçimde tam destek vereceklerini açıklayan esnaf temsilcilerine teşekkür eden Teksöz, esnaflar ile gündeme yönelik sohbet gerçekleştirdiler.

TEKSÖZ: ESNAFIMIZ BAŞIMIZIN TACIDIR

Hatay’da esnafın sorunlarının çözümü için uzun zamandır gecesini gündüzüne katan Başkan Teksöz, esnafların desteğinden memnun olduğunu dile getirdi. Her seçimden alnının akıyla esnafın giderek artan desteğiyle çıktığını belirten Teksöz; “Esnaflarımız bizi nerede görmek isterse biz orada oluruz. Ekonominin bel kemiği, mahallelerimizin bekçileri olan esnaflarımızın haklarını nefesimiz yettiğince savunmaya, onları korumaya devam edeceğiz. Tüm esnaf abilerime, kardeşlerime desteklerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyor, hepsine çalışmalarında ayrı ayrı başarılar diliyorum” dedi.   Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.