ESNAFIMIZ HER DAİM BAŞIMIZIN TACIDIR

ESNAFIMIZ HER DAİM BAŞIMIZIN TACIDIR

Başkan Yılmaz esnafları iftarda ağırladı

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay’da hizmet veren esnaf oda başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerini iftarda ağırladı. Başkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Esnaf kefalet kooperatifleri Bölge birliği Başkanı İsmail Toklucu, Türkiye ahisi seçilen Behzat Böke, Antakya, Defne, Serinyol, Yayladağı, Altınözü, Samandağ, Hassa, Reyhanlı oda  ve kooperatif başkanları, Yönetim ve Denetim kurulları HESOB yönetim, Denetim ve Disiplin kurulları katılım gösterdi.

YILMAZ KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

İftar programında konuşan Başkan Yılmaz, Hatay’da hizmet veren tüm esnaf temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek esnafa destek olmaya devam edeceklerini kaydetti. Tüm güçleriyle esnafların kalkınması için çalıştıkların kaydeden Yılmaz, kent genelinde yapılan çalışmaları esnaf temsilcilerine aktardı.

TEKSÖZ: BU MAKAMI DAHA YÜKSEK NOKTAYA TAŞIMAK İSTİYORUZ

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ev sahipliğinden dolayı Başkan İzzettin Yılmaz’a şükranlarını sundu. Esnaflara yönelik çalışma ve projelerinden bahseden Teksöz, tüm katılımcılara teşekkür etti. Teksöz konuşmasında; “Onursal başkanımız İzzettin Yılmaz, göreve geldiği gün bizleri Antakya Belediyesi’ne topladı ve yardımcılarına esnafla ilgili ne varsa yapılacak dedi. Taşıma ruhsatları, tabela fiyatları düştü. Ne talep ettiysek hemen yapıldı. Hatay’da 69 odamızın birlik içinde kongrelerinin yapılmasındaki çabalarından dolayı Ticaret İl Müdürümüze değerli oda başkanlarıma teşekkür ediyorum. Antakya Mobilyacılar İhtisas Sanayi’yi tamamladık. Kırıkhan’da büyük çapta bir sanayi sitesi yapımı sürüyor. Belen’de de yakın zamanda temelini atacağız. Sayın Valimizin öncülüğünde Altınözü Enek’te de bir sanayi sitesi yapacağız. Biz bunu 70 oda başkanımla birlikte yaptık. Bize genç lazım. Genç arıyoruz, işte örnek Aziz Fatih Yılmaz. Baba terbiyesi, ceketini ilikledi geldi. İşte mobilyacılar odası başkanım, berberler odası başkanım, ayakabıcılar odası başkanım. 24 saat yönetimimle birlikte emrinizdeyiz. Odalarımız kıt kanaat yaşamakta, geçirdiğimiz pandemi döneminde odalarımız aidat almamıştır. Esnafa katkı olsun diye aidat alınmayacak denmiştir. Odalarımızın varlıklarını sürdürmesi için mali dönemi zayıf olan odalarımıza gerekli katkılar yapılmıştır.

HEPİNİZ BENİM ADIMA ODA BAŞKANISINIZ

Aday olan kardeşimiz odalarımızın bütçelerinin incelenmediğini söylemiş basın yayın aracılığıyla. Bu odalarımızın bütçeleri 50 bin TL civarında. Bu işi gönül rızasıyla yapıyorlar. Nesini inceleyelim. İkinci bir konuda şahsımla ilgili oda başkanlarımızı zorla çağırıp toplantı yapmışız da oda başkanlarımız da kendisini arayıp bizi zora çağırdılar, biz seninleyiz demişler. Hangi oda başkanım demiş bunu. Benim oda başkanlarım mert adam. Geldiler ve esnafın abisine, babasına sahip çıktılar. HESOB 500 bin kişiyi kapsayan Hatay’ın en büyük Sivil Toplum Örgütü’dür. Bu makamı sizlerle birlikte daha yukarıya taşımak için ekibimle birlikte şeref namus sözü veriyorum. Diyor ki gerçek esnaf oy kullansa ben seçimi kazanmıştım. Oda başkanlarımız esnaf değil mi? Hepiniz benim adıma esnaf başkanısınız. Hepinizin gözlerinden öpüyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

HESOB Başkanvekili ve Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz da tüm katılımcılara teşekkür etti. Selamlama konuşmalarının ardından HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ve HESOB yönetim kurulu üyeleri Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a hediye takdiminde bulundular. Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.