ESNAFIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTTUK

ESNAFIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTTUK

Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanı Doğan Aydın, gelirinin %30’unu odaya bağışlayacakları Aydınlar Nakliyat adlı firmanın gücüne güç katarak yoluna emin adımlarla devam ettiğini açıkladı.

Esnafa verdikleri sözü tutmanın mutluluğu içinde olduklarını belirten Aydın, batacak denilen firmanın sapasağlam ayakta olduğunu ifade ederek hizmet kapsamını genişleteceklerini de kaydetti. Başkan Aydın, esnafı da memnun eden açıklamasının detayında şu ifadelere yer verdi; “Esnafımız için söz verdik. Gelirinin %30’unu odamıza bağış yapacağız dedik. Allah’ımıza hamd olsun sözümüzde de duruyoruz. Kapatılıyor diye yaygara çıkaranlar, tam tersi araç sayısını arttırmaya gidiyoruz. Hizmetimizi de her güne çıkartacağız inşallah. Bizler Aydın kardeşler olarak Allah’ın izniyle hiçbir işimizi yarı yolda bırakmadık. Biz yaşadığımız müddetçe nakliyemiz de yaşayacak. Buna herkes emin olsun. Tam 1 yıl oldu. Esnafımıza hizmet etmekten şeref duyduk. Şeref duyuyoruz. Her ne pahasına olursa olsun sizlerin sayesinde tam hız hizmet etmeye devam inşallah.”

Başkan Aydın’ın müjdesi esnaf camiasında da sevinçle karşılandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.