Meşale Gazetesi

ESNAFIN BABASI TEKSÖZ, ESNAFIN YANINDA

ESNAFIN BABASI TEKSÖZ, ESNAFIN YANINDA

Hatay’da esnaf babası olarak bilinen ve tüm kesimler tarafından görevindeki başarısı dolayısıyla takdir toplayan Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, koronavirüs vakalarının azalmasıyla normalleşme sürecine geçilmesinin ardından hareketlenen esnafları ziyaret etti.

Her gittiği işyerinde büyük sevgi ile karşılanan Başkan Teksöz, tüm çalışanlara bol kazançlar diledi. Bisiklet tamircisinden kasaplara, bakkallardan terzilere kadar önüne gelen tüm işyerlerini aksatmadan her fırsatında dolaşarak esnaflarla hasbihal eden Teksöz, bugününü de ekonominin temel taşı olan esnaflara ayırdı. Koronavirüs sürecinde büyük sıkıntılar yaşayan ve TESK’in girişimleriyle biraz da olsa nefes alma imkanı bulan esnaflara işlerinde kolaylıklar dileyen Başkan Teksöz, daima esnafın yanında ve hizmetinde olduğunu belirterek vatandaşlara da alışverişlerini yerel esnaflardan yapma çağrısında bulundu.

YEREL ESNAF, ABİNİZ, KARDEŞİNİZ, KOMŞUNUZDUR. SAHİP ÇIKALIM

Yerel esnafların vatandaşların en samimi dostları olduğunu belirten Başkan Teksöz, bu zor dönemde çıkış yolunun esnafa sahip çıkılması olduğunu belirtti. Başkan Teksöz, esnaflarla bir araya gelmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Esnaf bir aileden gelen, yıllarca esnaflık yapan ve gecesini gündüzünü esnafın içinde geçiren bir kardeşiniz, abiniz, evladınız olarak ben tüm kalbimle esnafa destek olunması çağrısında bulunuyorum. Koronavirüs her kesimde derin yaralar açtı. Bu yaraların tamiri dayanışma içinde olarak geçecektir. Yerel esnaflar bizim en samimi dostlarımızdır. Yeri geldiğinde abimiz, kardeşimiz, komşumuz olurlar. Borca da yazdırırsınız, evinizin anahtarını da emanet edersiniz. Alışverişinizde size çay ısmarlamadan sizi dükkandan çıkarmazlar. Ekonominin temel taşları yerel esnaflardır. Biz TESK ve HESOB olarak elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Ancak bizim çabamız yeterli değil. Vatandaşımız da esnafa destek olmalı ve alışverişini yerel esnaftan yapmalı. Bunu başarabilirsek yerel esnafı top bile yıkamaz. İnşallah koronavirüs kısa zaman içinde bitecek ve Hatay eski cıvıltısına dönecek. Bu dönemde alışverişlerimizi yerel esnaftan yapalım ve hepimiz kalkınalım. Ekonominin temel taşları olan esnaflarımıza işlerinde kolaylıklar ve bereket diliyorum” ifadelerini kullandı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.