Meşale Gazetesi

“ESNAFIN BABASINDAN ESNAF DOSTU VALİ DOĞAN’A ZİYARET”

“ESNAFIN BABASINDAN ESNAF DOSTU VALİ DOĞAN’A ZİYARET”

Hatay esnafının babası olarak bilinen ve tüm kesimler tarafından takdirle karşılanan HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, esnaf dostu Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı ziyaret etti. Her pllatformda esnafların sorunlarını dinleyerek çözümde var gücüyle çalışan Vali Doğan’a şimdiye kadar göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Vali Doğan’a 8 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan demokrasi şöleni niteliğindeki HESOB olağan genel kurul davetiyesini takdim etti.

VALİ DOĞAN: HER ZAMAN ESNAFIN YANINDAYIZ

Hatay’ın çalışkan Valisi Rahmi Doğan, Hatay’da bulunduğu süre içerisinde esnaflardan gelen talepleri her zaman önceliğine alması ve çözüme kavuşturmasıyla takdirle karşılanıyor. HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ile düzenli olarak bir araya gelerek esnafın çözüm bekleyen sorunlarını dinleyen Vali Doğan, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’e ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sundu. Vali doğan; “Hatay’da esnaf camiası aileleriyle birlikte yarım milyona yakın bir aileyi kapsamaktadır. Bu anlamda gerçekleşecek olan bu genel kurul ile yüzbinlerce ailenin kaderi de belirlenecek. Olağan genel kurulunuzun şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.

TEKSÖZ: VALİMİZE İLGİ VE ALAKALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM

Esnaf dostu Hatay  Valisi Rahmi Doğan’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini sunan HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz; “Sayın Valimiz gerçekten de esnaf dostudur. Esnafın hakkını korumak için bizim her talebimizi olumlu karşılamıştır. Şimdiye kadar ne zaman kendisinden ricada bulunsak bizi boş çevirmemiştir. Bu durum da esnafların başkanı olarak en başta beni mutlu etmektedir. Böyle bir valiye sahip olmaktan dolayı çok memnunum. Kendisini esnaflar için bayram günü niteliğindeki olağan genel kurulumuza da davet ettik. İlgi ve alakalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor, kendisini aramızda görmekten dolayı çok memnun olacağımızı bir kez daha vurguluyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Teksöz, bir süre esnafın sorunları üzerine Vali Doğan ile istişare ettikten sonra ziyaretini sonlandırdı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.