ESNAFIN BAŞKANI DUR DURAK BİLMİYOR 

ESNAFIN BAŞKANI DUR DURAK BİLMİYOR 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kente hizmet kazandırmak, var olan projelerin hızlanmasını sağlamak ve hizmetlerin takibini yapmak üzere Ankara’da istişarelerini sürdürüyor. Antakya’yı gelecek kuşaklara hazırlamak için var gücüyle mücadele eden Başkan Yılmaz, Ankara’da esnaf temsilciliklerinin kapılarını sık sık çalarak sorunları aktarıyor ve çözümleri için takibini sürdürüyor. Her fırsatında ziyaret ederek derdini dinlediği esnafları baştacı eden Başkan Yılmaz, sorunlarının kısa sürede çözümü için de yoğun çaba sarf ediyor.

BAŞKAN YILMAZ ESNAFIN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Onursal Başkanı olan Başkan İzzettin Yılmaz, her daim esnafa olan desteğini de sürdürmeye devam ediyor. Başkan Yılmaz, her fırsatta yanlarında olduğunu belirttiği esnafların sorunlarının çözümü için Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken’i ve Başkan Vekilleri Muş ESOB Başkanı M. Burhan Aksak ile TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın’ı Ankara’da ziyaret etti. Hataylı esnafların sorunlarının çözümü için dur durak bilmeden çalışan Başkan Yılmaz, esnaf temsilcilerine yardımlarından ve çözümcü yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti. Antakya’da hizmet veren her bir esnafın her daim yanlarındayız diyerek esnafın başkanı olduğunu bir kez daha kanıtlayan Başkan İzzettin Yılmaz, başkentte hem hizmet, hem de istişare ziyaretlerine devam ediyor.

ESNAFLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Hataylı esnaflar, sorunlarının çözümü için çaba sarf eden, gerek Antakya ve Hatay, gerekse de Ankara’da çalmadık kapı bırakmayan Başkan İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini sundular. Antakya’ya bir çivi çakanın heykelini dikeceklerini belirten esnaflar; “Bizim sorunumuzu çözen başımızın tacıdır. Başkanımız İzzettin Yılmaz her daim yanımızda olduğunu gösteriyor. Esnafın sorununu çözenin biz heykelini çarşının göbeğine dikeriz” diyerek Başkan Yılmaz’a sevgi ve muhabbetlerini de gösterdiler.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.