EXPO’YU ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIRDI

EXPO’YU ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIRDI

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, EXPO ile ilgili Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın EXPO organizasyonunu iyi yönetemediğini ifade etti.

AK Parti Hatay Milletvekili Şanverdi, sosyal medya üzerinden Lütfü Savaş’a 9 maddede yönelttiği sorulara cevap vermesini isterken, EXPO’nun sanıldığı gibi büyük bir organizasyon olmadığını dile getirdi.

Şanverdi “HBB Başkanı Sn Lütfü Savaş, EXPO2021 Medeniyetler Bahçesi Fuarı’nı eline yüzüne bulaştırdı. Beyzade FM’de fuarın Hatay’a fayda getirmeyeceğini, milyonların çarçur edildiğini açıklamamızın hemen ardından, ne hikmetse, HBB Başkanı Lütfü Savaş apar topar fuar tarihini erteleme kararı aldı” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a soruyorum;

1. 2021 Hatay EXPO Fuarı, Hatay ekonomisine katkı sağlayacak mı?

2. EXPO Hatay turizmine nasıl bir katkı sağlayacak?

3. BIE (Uluslararası Sergiler Bürosu)‘nin 2022 yılı Expo Fuarını Hollanda’nın Amsterdam şehrinde 2022 Nisan’da yapma kararı aldığını bilmiyor muydunuz? 2022 Nisan’ın dört ay öncesi gibi kısa bir zaman öncesinde yapılacak Hatay EXPO’ya yurtdışından kaç kişi gelecek?

4. Apar topar aldığınız kararla Aralık 2021’e ertelediğiniz bu fuarın mevsim şartlarına göre yapılmasının mümkün olmadığını bilmiyor musunuz?

5. Korona pandemisinin nasıl bir seyir içinde olacağı netleşmeden Milyonluk EXPO ihalelerini neden alelacele 2020 Haziran’da yaptınız?

6. Bir aylık ağaç, çiçek, böcek fuarı için milyonlarca parayı çarçur ederek HBB’yi zarara uğrattığınızın farkında mısınız?

7. Hatay EXPO tanıtım programı ile yaptığınız yanlışları örtbas edemeyeceğinizi bilmiyor musunuz?

8. EXPO’ya harcanan parayla başta seçimlerde %87 ile en çok oy aldığınız Samandağ ilçemiz olmak üzere Defne, Arsuz ve diğer tüm ilçelerimizin altyapı sorununu ve birçok sorununu çözebileceğini bilmiyor musunuz?

9. Hatay halkını uyarıyorum EXPO 2021, Dünya Futbol Şampiyonası gibi bir organizasyon değildir, 300 dönüm üzerine yapılacak ağaç çiçek böcek fuarıdır. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.