FARKINDALIK YARATAN PROJE

FARKINDALIK YARATAN PROJE

Kızılay Hatay Şubesi, faaliyetlerini anlatmak üzere Kızılay Haftası kapsamında okul okul gezmeye devam ediyor. Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış öncülüğünde Hatay’da önemli çalışmalara imza atan Kızılay Hatay Şubesi, bu kapsamda Hürriyet İşitme Engelliler Okulu, Cemil Şükrü Çolakoğlu Ilköğretim Okulu ve Renkli Düşler Anaokulu’nu ziyaret etti. Kızılay gönüllüleri tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde Kızılay Hatay şubesinin yıl boyunca yaptığı çalışmalar geleceğin gönüllülerine örneklerle anlatıldı.

“TÜM ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Öğrencilere Kızılay farkındalığı yaratmak, faaliyetler ile ilgili bilgilendirme yapmak amacıyla yapılan ziyaretlerle ilgili açıklamada; “KIZILAY’ımızı ve yaptığımız faaliyetlerimizi Geleceğin Gönüllülerine anlatma devam ediyoruz. Hürriyet İşitme Engelliler okulundaki öğrencilere Kızılay farkındalığı yaratmak, faaliyetlerimiz ile ilgili bilgilendirme yapmak amacıyla ziyaret gerçekleştirdik. Aramızda hiç engel olmayan işaret diliyle Türk Kızılay’ı çok seviyoruz diyen kardeşlerimizi bizde kalpten seviyor, Geleceğin Engelsiz Kızılay üyelerine teşekkür ediyoruz. Kızılay olarak yaptığımız etkinliklerden bahsettiğimiz kardeşlerimize, kocaman yürekleri ile göstermiş  oldukları sevgi ve ilgiliye teşekkür ederiz. Kızılay farkındalığı yaratmak, faaliyetlerimiz ile ilgili bilgilendirme yapmak amacıyla ziyaret gerçekleştirdik. Erken yaşta iyiliği ve paylaşmayı öğrenen  kardeşlerimizin İhtiyaç sahiplerine dağıtmak üzere Kızılay için hazırladıkları gıda kolilerini teslim aldık. Minik kalpleri ve gülen yüzleriyle bizleri karşılayan geleceğin Kızılaycılarına  teşekkür ederiz” denildi. Ziyaretler öğrencilere takdim edilen hediyelerle sona erdi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.