FESTİVAL BİRBİRİNDEN RENKLİ YARIŞMALARA SAHNE OLACAK

FESTİVAL BİRBİRİNDEN RENKLİ YARIŞMALARA SAHNE OLACAK

Bu yıl 8’incisi yapılacak olan Altınözü, Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali kapsamında düzenlenecek yarışmalar ve bu yarışmalarda derece elde edenlere verilecek ödüller belli oldu.

Festivalin ilk günü olan 26 Ekim Cumartesi günü zeytin kırma yarışması düzenlenecek. Saat 13.45’te Altınözü Savrani Kafe’de gerçekleşecek olan yarışmada birinciye 15 bin, ikinciye 10 bin, üçüncüye 5 bin TL para ödülü verilecek. Yine aynı gün Savrani Kafe’de saat 15.30’da zeytin yeme yarışması yapılacak. İlk 3’e girenlere sırasıyla 15,10 ve 5 bin TL ödül verilecek. Bu yarışmalara katılmak isteyenler Altınözü Belediyesi Kültür Evi’ne giderek başvuru yapabilecek.

Festivalin ilk gününde saat 14.35’te en güzel traktör süsleme yarışması yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyenler yine Altınözü Belediyesi Kültür Evi’ne müracaat edecek. 5,10 ve 15 bin TL’lik para ödülünün dağıtılacağı yarışma 15 Temmuz Milli İrade Parkı Yöresel Ürünler Pazarı önünde yapılacak.

REKLAM ALANI

Festivalin ikinci gününde bu kez zeytinyağlı yemek yarışması düzenlenecek.

3 ayrı kategoride yapılacak olan yarışmada birinciye 20 bin ikinciye 15 bin üçüncüye 10 bin TL ödül verilecek. 27 Ekim Pazar günü saat 10.30’da Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda başlayacak yarışmaya katılmak isteyenler yine Altınözü Belediyesi Kültür Evi’ne gidip kayıt yaptırabilecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.