FESTİVAL GİBİ AÇILIŞ

FESTİVAL GİBİ AÇILIŞ

75.Yıl Bulvarına açtığı yeni şubesi ile gücüne güç katan Öztoprak Pastanesi ,Bünyesinde görev alan sevimli kahramanlar ve palyaçonun renkli görüntüler oluşturduğu festival gibi bir açılış töreni ile farkını ortaya koydu. Yeni şube önünde müzik eşliğinde yaptıkları dans gösterileri ile Yediden Yetmişe gönüller fetheden Öztoprak Pastanesi mahalleye ilk günlerden getirdiği hareketlilik ile nice sürprizler ile müşterilerinin karşısında olacağının sinyallerini verdi.

Çocukların aileleri ile birlikte sevimli kahramanlar ile fotoğraf çekilmek üzere kuyruklar oluşturdukları açılış programına yoldan geçen araçlarda kornaları ile eşlik ettiler. Herkesin son derece keyif aldığı programda ayrıca tüm misafirlere Öztoprak Pastanesinin eşsiz lezzetleri de ikram edildi.

Sektörde fark yaratmayı sevdiklerini söyleyerek sözlerine başlayan İşletmeci Ayhan Öztoprak:” Kendimi çok şanslı hissediyorum. Çünkü muhteşem bir ekip ile çalışıyorum. Paket servislerde kullandığımız ve sayıları günden güne artan sevimli kahramanlarımızın resmen şov yaptıkları açılış programı ile mahalle halkına muhteşem bir biçimde merhaba dedik. Gördüğümüz ilgi beklediğimizin çok üzerindeydi. Hatta gelen talepler üzerine normal süremizin de dışına çıkarak programımızı uzattık.Özellikle çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Hem eğlence hem de ikramlarımız ile yeni şubemizin startını en güzel biçimde vermiş olduk. Gösterilen ilgiye sonsuz teşekkürlerimizi sunarak yeni şubemizin 75.Yıl Bulvarına hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.