FESTİVAL KOMİTESİ İKİNCİ KEZ TOPLANDI

FESTİVAL KOMİTESİ İKİNCİ KEZ TOPLANDI

Altınözü’nde bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali için hazırlıklar sürüyor. Bu sene 26-27 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan festivale ilişkin ikinci toplantı yapıldı. Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve festival komitesi üyelerinin katıldığı toplantı sonrası bir açıklama yapan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, iki gün boyunca vatandaşlara birbirinden renkli etkinlikler sunmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Festival kapsamında zeytin, zeytinyağı ve ilçe mutfağının lezzetlerini tanıtmanın yanı sıra depremzede vatandaşlara moral aşılama gayreti de taşıdıklarına vurgu yapan Başkan Sarı, “Kaymakamımız sayın Mehmet Sert ve komite üyelerimiz ile birlikte 26-27 Ekim’de planladığımız Altınözü 8. Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’mizin ikinci toplantısını gerçekleştirdik. 2 gün boyunca sevdiklerinizle keyifli anlar yaşayacağınız, konserler, lezzet dolu yiyecek stantları, el sanatları ile aile, çocuk ve gençleri kapsayacak birbirinden güzel aktivitelerle dolu festival sizleri bekliyor” açıklamasını yaptı.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.