FESTİVALE HAZIR HALE GELECEK

FESTİVALE HAZIR HALE GELECEK

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Atatürk Anıt Alanında başlattıkları çalışmaları inceledi, alanı festivale hazır hale getireceklerini aktardı.

Atatürk Anıt alanında yaşanan su sızıntısını önlemek için çalışmalar yaptıklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, “Anıta su sızıntısı var, biz suyun akış yönünü açarak, borularla ana kanalizasyona bağlantı yaparak bu sorunu kısa vadede çözeceğiz. Kalıcı çözüm mü? Kesinlikle değil, bugünkü yaptığımız çalışmalar kısa vadede, geçici çözümler. Üç yüzlük borularla anıta gelen dip sızıntısını, tekrar yağmur suyu hattına bağlıyoruz, üzerini kapatıyoruz.

Alana gelen dip sızıntısını, tekrar yağmur suyu hattına bağlamak Büyükşehirden temin ettiğimiz üç yüzlük borularımızı döşeyip üzerini kapatıyoruz. Konser ve 5 Temmuz törenleri sırasında hem insanlarımızın can güvenliğini korumuş olacağız, hem de güzel bir görünüm olacak. Tadilatımızı yapacağız, borularımızı deplase edeceğiz, sonrasında Anıt alanındaki düzenlemeleri yapacağız.

Bizim hedefimiz Beş Temmuz’u eski günlerdeki kadar şaşalı olmasa da bile, burada Anıt alanında yapmayı planlıyoruz. İskenderun’a bir umut, umut ışığı lazım. 5 Temmuz festivali Anıt alanında yapılması bizim için anlamlı. Eski günlere dönüşün bir simgesi haline gelecek. Beş Temmuz festivalini olabildiğince mütevazı imkanlarla kutlayacağız” şeklinde konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.