FEYZİOĞLU HATAY BAROSU’NU ZİYARET ETTİ

FEYZİOĞLU HATAY BAROSU’NU ZİYARET ETTİ

Türkiye Barolar Birliği(TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Antakya Evi’ni lokal olarak hizmet vermesi amacıyla Hatay Barosu’na tahsis etti. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Hatay’a gelen Feyzioğlu, Hatay Barosu Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Feyzioğlu, baro üyelerinin yakında inşaatı başlayacak olan baro merkezi ile ilgili toplantısına eşlik etti.

FEYZİOĞLU: ÖZETLE HATAY BAROSU CANDIR

TBB Başkanı Feyzioğlu, Hatay ziyareti ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Hatay Baromuz ile eğitim planlaması yaptık. İlçelerin ihtiyaçlarını konuştuk. İdari sosyal tesis bina arsamızda keşif yaptık. Antakya evimizin açılışı için son hazırlıkları yaptık. İşletmeci ile eksiklerin üzerinden geçtik. Pek çok ilden daha büyük olan İskenderun ilçemize ayrıca neler yapacağımız ve hangi aşamada olduğumuz konusunda görüştük. Baro Başkanımız Av. Cihat Açıkalın’a, baro kurullarına ve kıymetli delegelerimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Çok faydalı bir ziyaret oldu” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.