FIRINCI ESNAFI BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

FIRINCI ESNAFI BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

Toprak Mahsulleri Ofisi Bölge Müdürü Suat Ünlü’nün ev sahipliğinde Hatay’daki ilçe belediye başkanları ve fırıncı esnaf temsilcileri bir araya geldi.

Son dönemde artan un fiyatlarından dolayı ekmek fiyatlarına da zam gelmesi dolayısıyla gerçekleşen toplantıda Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kırıkhan belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, TESK Yönetim Kurulu Üyesi Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, TMO Bölge Müdürü Suat Ünlü, Ticaret Müdürlüğü Temsilcisi Burhan Kahraman, Hatay Fırıncılar Odası Başkanı Nasrettin bucak, İskenderun Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz, Ticaret Odası Temsilcileri, bütün ilçelerdeki esnaf odası temsilcileri hazır bulundu.

TEKSÖZ: HER ŞEY HALKIMIZ İÇİN

Toplantıda fırıncılara uygun fiyatlı un tedariki ve fırıncı esnafını mağdur eden diğer konular ve çözüm yolları konuşuldu. Toplantının ardından açıklama yapan Başkan Teksöz; “Geniş çaplı bir toplantı gerçekleştirdik. Fırıncı esnafımızın eline daha ucuza un geçmesi için devletimizin ucuz fiyatla un fabrikalarına sağladığı buğday neticesinde yapılanlar yapılması gerekenler taleplerimiz, fırıncı esnafımızın sıkıntılarını arz ettik. Bu toplantıya katkı veren bütün belediye başkanlarımıza, TMO müdürümüze ve mesai arkadaşlarına, un fabrikaları sahiplerine oda başkanlarımıza sonsuz teşekkürler.Her şey halkımız, üretici esnafımız ve ülkemiz içindir” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.