FİYATI YÜKSELTMEK İSTEYENLER BUNU YAPTI

FİYATI YÜKSELTMEK İSTEYENLER BUNU YAPTI

Manavda ve markette kilosu 15 ile 25 TL arasında satılan tonlarca domates çöp konteynırlarına dökülmesi şaşkınlıkla karşılandı. Cep telefonu kamerasıyla görüntülenen domates dolu konteynırlar için “Domateslerin büyük bir bölümü çürüktür” dediler. Bazı vatandaşlar da,“Hayır çürük değildi. Domatesler bilinçli olarak oraya döküldü. Fiyatı yükseltmek isteyenler bunu yaptı” diye fikir yürüttüler…

Yaz mevsimine girmek üzere olduğumuz bugünlerde neredeyse tüm sebze ve meyve fiyatlarında gözle görülür bir indirim yaşanıyor. Ancak domates bana mısın demiyor. Kilosu 15 ile 25 TL arasında satılan tonlarca domatesin dökülmesi şaşkınlıkla karşılandı. Böyle bir ortamda kasa kasa domatesin Çöp konteynırlarına dökülmesi kafalarda soru işaretleri oluşturuyor. Antakya’da arkası açık bir kamyonet tarafından çöp konteynırlarına dökülen domatesin kimler tarafından veya neden döküldüğü anlaşılamadı.

Ayıptır, Günahtır!

Yaşanan durumu değerlendiren vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla görüntülenen domates dolu konteynırlar için “Domateslerin büyük bir bölümü çürüktür” dediler. Ancak bazı vatandaşlar “Hayır çürük değildi. Domatesler bilinçli olarak oraya döküldü. Fiyatı yükseltmek isteyenler bunu yaptı” şeklinde fikir yürüttüler.

Vatandaşlar arasında tartışma konusu olan domates yığınlarının çürük mü yoksa bilinçli olarak mı döküldüğü ise anlaşılamadı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.