FİZİK TEDAVİ HASTALARI HATAY’DA SAĞLIĞINA KAVUŞUYOR

FİZİK TEDAVİ HASTALARI HATAY’DA SAĞLIĞINA KAVUŞUYOR

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi ile rahatsızlığı bulunan hastalar uzman ekip tarafından uygulanan etkili tedavi yöntemleri ile sağlıklarına kavuşuyor. 30 oda ve 70 yatak kapasitesiyle bölgenin en kapsamlı tedavi ünitesi olan Fizik Tedavi Ünitesi, Hatay halkına hizmet vermeye devam ediyor.

NEŞE: TANIYA UYGUN TEDAVİ İLE HASTALARIMIZI İYİLEŞTİRİYORUZ

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli fizyoterapist Gökhan Neşe, “30 oda ve 70 yatak kapasiteli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi’nde Fizik Tedavi doktorlarımızın yönlendirmelerine bağlı olarak nörolojik, ortopedik ve pediatrik rehabilitasyon alanlarında hastalarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Hastaların tanılarına uygun elektroperati ve egzersiz yöntemleriyle tedavilerini uygulamaktayız. ESBT cihazı ile fibromiyalji ve topuk dikeni tanısı konan hastalarda kullandığımız bir cihaz. Haftada 1 seans olacak şekilde uygulama yapıyoruz ve hastalarımız sağlıklarına kavuşuyorlar. Hastalarımızda kırık sonrası oluşan sorunlara yönelik germe çalışması ile tedavi uyguluyoruz. Bu ünitemiz bölgede en gelişmiş olan ünitelerden bir tanesidir. Şu an itibariyle hemen hemen hiçbir eksiğimiz yok. Fiziksel tıp adına yapılabilecek bütün tedavi hizmetlerini verebilmekteyiz” dedi.

HASTALARDAN HASTANE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Hatay halkına bu hizmeti kazandıranlara teşekkür eden vatandaşlar; “Bu tür rahatsızlıklarımızda diğer illere gidip gelme noktasında mağduriyet yaşıyorduk, çünkü saatlerimiz uymayabiliyordu ama şimdi kendi ilimizdeki hastanenin verdiği bu hizmetle birlikte tedavimizi çok daha güzel ve zamanında görebiliyoruz. Baş Hekim Vekili Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu’na Doktorlarımıza, personellerine çok teşekkür ediyoruz, bu üniteyle birlikte tüm hastalıkları olanlar da kısa zamanda iyileşebiliyorlar” ifadelerini kullandılar.

Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.