FİZİK TEDAVİ ONLARIN İŞİ

Defne Hastanesi Fizyoterapi Merkeziyle Fark Yaratıyor

FİZİK TEDAVİ ONLARIN İŞİ

Hatay’ın önde gelen hastanelerinden Özel Defne Hastanesi uzman kadrosu, güvenilir çalışanları ve doğru tedavi sistemleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Şimdilerde farklı tedavi yöntemleri, başarılı kalabalık kadrosuyla ve birçok yeni nesil aletleriyle fizik tedavi ve rehabilitasyon merkeziyle hastalarına hizmet veriyor.

Hastanenin Fizik Tedavi ünitesi Uzm. Dr. Özcan Seyyah hastanenin Fizik Tedavi ünitesi olarak hep farklı olmayı hedeflediklerini insanlar özele gittiğini hissetsin diye uğraştıklarını belirtti. Seyyah;  Biz hastaların kesinlikle bizimle temas halinde olmasını istiyoruz. Biz hastalarımızı  uzman doktor ve donanımlı Fizyoterapistler tarafından da müdahale edilsin istiyoruz.Bizim fizik tedavideki amacımız 7 den 70’e  herkes dogru ve etkili bir fizik tedavi ve rehabilitasyon programı alsın istiyoruz . Ama hastalığına göre örneğin doğumda bir sinir yaralanmasına bağlı kolunu kaldıramayan bir çocuğa fizik tedavi ile o kolun hareketi tekrar kazandırılabilir. Aynı zamanda 70 yaşında bir insanın felç denilen hastalığın hasarlarını ortadan kaldırmak tekrardan hastaya hareketlerini kazandırmak. Onu yatağa terk etmemek hastayı sürekli bakıma muhtaç olduğu durumdan kurtarmak fizik tedavi aslında ameliyat olmuş hastanın yaşam kalitesini yükseltmek veya ameliyata gidecek olan hastayı ameliyattan almaya çalışmak biz bunları hedefliyoruz’’ dedi.Defne hastanesinin fizik tedavi ünitesi oldukça kapsamlı bir ünite olduğunu belirten Uzm. Dr. Özcan Seyyah , Sorumlu Fzt.Halit Tuncay, Fzt. Aydın Katayıfçı, Fzt. Yaprak Çankaya ve  Fzt Tugçe Keleş gibi deneyimli isimlerden oluşan ekibi ile hastalarına PRP, ESWT, akupunktur, kuru iğneleme, bantlama, manuel terapi, diz, bel, boyun ağrıları için klasik masajlar, girdap banyoları, el ve ayak için basınçlı su ile tedavi edici özelliği olan kırık sonrasında oluşan komplikasyonlar için tedavi yöntemleri, daha sonra denge koordinasyonu güçlendirici bosu topu yöntemi, güçlendirmeye yönelik çalışma barları, çalışma istasyonları tedavi yöntemleri ile Hatay genelinde en kapsamlı Özel Defne Hastanesinde uygulandığı belirtti. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.