GADİR-İ HUM BAYRAMI KUTLU OLSUN

GADİR-İ HUM BAYRAMI KUTLU OLSUN

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Gadir-i Hum Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Yeşildal kutlama mesajında, Geçmişten günümüze birçok medeniyete ev sahipliği yapan, farklı inanç ve kültürlerin karşılıklı hoşgörü içinde yaşandığı güzide ilimizde, müstesna bayram günlerinin beraberce en güzel şekilde idrak edilmesi, birlik, beraberlik ve huzur çerçevesinde yaşanabileceğinin en önemli timsali olduğu aşikârdır.

Toplumsal ve kültürel hayatımızda önemli bir yer edinen ve mukaddes değere sahip bayramlardan biri olan Gadir-i Hum Bayramı; İlimizde yaşadığımız birlik, beraberlik, sevgi, barış, huzur ve hoşgörü köklerinin dünyaya uzanan en güçlü dallarından biridir. Tüm insanları kucaklayan ve bir ensar misali yaşadığımız ülkemizde başta Hatay olmak üzere birçok il ve ilçede Gadir-i Hum Bayramı coşkuyla kutlanmakta olup, farklı kültür ve inanç mensubu insanlar sevgi, saygı, hoşgörü, birlik ve beraberlik duyguları çerçevesinde ahenk ve uyum içerisinde yaşamakta ve insana insan olduğu için değer verildiği, aynı yaradan’dan yaratılmanın bilinciyle tüm insanlığın kardeşçe yaşadığı bu samimi ve huzurlu ortam tüm dünyaya örnek bir tablo oluşturmaktadır.

Milli varlığımız ve kültürümüz açısından önem arz eden Gadir-i Hum Bayramı’nı can-ı gönülden kutlarken, bu anlamlı bayramın ülkemize ve bütün insanlığa barış, kardeşlik, hoşgörü sevgi ve saygı emarelerine vesile olmasını diliyor, tüm halkımıza en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.