GAZELLA GAZELLA KOROSU THM KONSERİ VERECEK

GAZELLA GAZELLA KOROSU THM KONSERİ VERECEK

Kırıkhan Belediyesi ve Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kurulan ve Koro Şefliğini Uğur Dağ’ın yaptığı Gazella Gazella Korosu, 25-29 Mart 2022 tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri etkinliğinde konser verecek.

Hatay’ın Kırıkhan İlçesi’nin kültür, sanat ve turizm yönünden tanıtılması amacıyla Kırıkhan Belediyesi Kültür Müdürlüğü ve Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kurulan Gazella Gazella Korosu, Ankara’da misafirlere konser verecek.

Hatay Valiliği, ATSO ve HESOB işbirliği ile Hatay’ın tarih, kültür, sanat, turizm ve gastronomi alanında tanıtım çalışmalarını sürdüren Hatay Turizm ve Gastronomi Derneği tarafından 25-29 Mart 2021 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri etkinliğine katılacak olan Gazella Gazella Korosu tarafından fuar alanında Türk Halk Müziği konseri verilecek. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.