GAZETECİDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

GAZETECİDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Antakya Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Zahi Ünsaldı ATM önünde bulduğu 10.000 TL’yi polis merkezine teslim ederek mübarek Ramazan ayı içerisinde örnek bir tavır sergiledi.Doğum yapan eşini görmek için hastaneye giderken bir bankanın ATM’si  önünde bulduğu  10.000 TL yi polis merkezine teslim eden Zahi Ünsaldı  duyarlılığı ile takdir topladı.

Her vatandaşın yapması gereken  hareketi yaptığını söyleyen Zahi Ünsaldı,Baba olma mutluluğunun yanında bir insanı daha mutlu etmenin haklı gururunu yaşadığının altını çizerek bir an evvel paranın sahibini bulmasını dilediğini söyledi.

Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Abdullahoğlu yaptığı açıklamasında :” Antakya Gazeteciler Cemiyeti üyemiz kardeşimiz Zahi Ünsaldı dün akşam bir  bankanın ATM sinin  önünde 10 bin lira buldu. Hemen beni aradı. Başkanım ATM önünde 10 bin lira para buldum. Ne yapmalıyım? diye sordu. Hemen en yakın Polis merkezine git ve parayı bir tutanakla teslim et dedim. Kardeşimiz Zahi Ünsaldı yeni baba oldu ve Hastanede yatan eşinin yanına gidiyordu. Parayı en yakınındaki Vilayet Polis Merkezine teslim ettikten sonra eşinin yanına gitti. Zahi kardeşimi örnek bir davranış sergilediği için  tebrik ediyorum. Bu arada yeni Baba olduğun için de seni ve eşini tebrik ediyor Bebeğe de saglıklı ve mutlu bir yasam diliyorum.”dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.