GAZİ ORTAOKULUNDA AŞURE TADINDA ETKİNLİK

Muharrem ayı denilince ilk akla gelenlerden biri olan Aşure Günü için tüm yurtta çeşitli etkinlikler yapılıyor.

GAZİ ORTAOKULUNDA AŞURE TADINDA ETKİNLİK

Muharrem ayı denilince ilk akla gelenlerden biri olan Aşure Günü için tüm yurtta çeşitli etkinlikler yapılıyor. Bu kapsamda Antakya Gazi Ortaokulunda Aşure Günü etkinliği düzenlendi.


Okul Müdürü Hasan Vural, Müdür Yardımcısı Hikmet Bilgil, öğretmenler ve okul aile birliği işbirliğinde düzenlenen etkinliğe başta Hatay Valisi Rahmi Doğan olmak üzere Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Diyanet Sen Başkanı Hasan Urhan ve Yönetim kurulu üyeleri, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Oğlakören Mahallesi Muhtarı Hasan Bilgil, Gazi Mahallesi Muhtarı Süleyman Çaltak, Gülderen Mahallesi Muhtarı Nevzat Yeral, Antakya ve Defne İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Antakya ve Defne ilçesindeki Okul Müdürleri, Antakya Gazi Ortaokulu Okul Aile Birliği üyeleri öğretmenleri ile öğrencileri katıld
Etkinlikte Aşure Günü’nün önemine dikkat çeken Vali Doğan, bu etkinlikte çocuklarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
Etkinlik, katılımcılara aşure ikram edilmesi ile sona erdi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.