GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ VAKFINDAN RAMAZAN PAKETİ

GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ VAKFINDAN RAMAZAN PAKETİ

Türkiye Gazi ve Şehit aileleri Hatay Vakfı tarafından yurt genelinde yürütülen Ramazan yardımları kapsamında hazırladıkları yardım paketlerini il genelinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmayı sürdürdüğü açıklandı.

Hazırlanan binlerce yardım paketinin, şehitlerin ismiyle ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine gönderildiğini belirten Türkiye Gazi ve Şehit aileler Hatay vakfı il Başkanı Ahmet Ayaz, Genel Merkezin yurt genelinde başlatmış olduğu kampanya kapsamında 50 ilde, 50 şubenin yoğun bir şekilde çalıştığını kaydetti. Bu proje kapsamında Ramazan Ayının ilk gününden itibaren Hatay Şubesi olarak şehitler adına ihtiyaç sahibi ailelere toplamda 5 bin 500 adet gıda kolisi dağıtmakla kampanyaya dahil olduklarını ifade eden Ayaz “Şu ana kadar Hatay genelinde şehitlerimiz adına ihtiyaç sahibi ailelerimize toplamda 4 bin 236 adet gıda kolisi dağıtmış bulunmaktayız. Şu anda depomuzda mevcut kalan bin 264 adet gıda kolisini ihtiyaç sahibi ailelerimize dağıtımı devam etmektedir. İçinde bulunduğumuz hafta şehitler haftası olması sebebiyle şehitlerimizin ismine, Hatay genelinde dağıtılmak üzere 6 adet büyükbaş kurban kesimimiz olacaktır” diye konuştu. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.