GELECEK HATAY GENÇLİĞİ KEBAPÇIOĞLU’NA EMANET

GELECEK HATAY GENÇLİĞİ KEBAPÇIOĞLU’NA EMANET

Gelecek Partisi Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Kamil Kebapçıoğlu oldu. Kebapçıoğlu, Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde yetki belgesini Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’ndan aldı. Programda İl Başkanı Can Cankesen de yer aldı. Genel Başkan Davutoğlu, Cankesen ve Kebapçıoğlu ile uzun süre görüşme gerçekleştirerek Hatay’daki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

DAVUTOĞLU KEBAPÇIOĞLU’NU KUTLADI

Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, Kamil Kebapçıoğlu’nu yeni görevinden dolayı kutlayarak çalışmalarında üstün başarı diledi. Hatay’ı Can Cankesen’e ve Kamil Kebapçıoğlu’na emanet eden Davutoğlu, tüm Hataylılara da selamlarını iletti.

KEBAPÇIOĞLU ATAMAYI DUYURDU

Gelecek Partisi Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Kamil Kebapçıoğlu, göreve atanmasından dolayı mutluluğunu dile getirdi. Kebapçıoğlu yaptığı açıklamada; “Bugün Resmi olarak Hatay İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanarak yetki belgemi almış olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu önemli göreve beni layık gören başta Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ‘na, Hatay İl Başkanımız Can Cankesen‘e ve Gençlik kolları Genel Başkanımız Mustafa Gözel‘e teşekkür ederim” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.