GELECEK PARTİSİ’NDE DEPREM GİBİ İSTİFA

GELECEK PARTİSİ’NDE DEPREM GİBİ İSTİFA

Gelecek Partisi Hatay Kurucu İl Başkanı ,Teşkilat Komisyon Üyesi Bölge Koordinatörü Ahmet Bilgin partisinden istifa etti.  Bazı ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda parti yöneticisi ve parti üyesinin Ahmet Bilgin ile beraber istifa ettikleri ve istifa dilekçelerini genel merkeze ilettikleri bildirildi.Ahmet Bilgin istifa dilekçesinde dayatmacı bir tutumla karşılaştıklarını belirterek, bizden çalışan/üreten bir teşkilat değil, biat eden bir teşkilat olmamız istendi”dedi.

Bilgin’in istifası partide deprem gibi istifa olarak değerlendirildi. Bilgin, gazetemiz muhabirine ilettiği istifa gerekçesinde şu görüşlere yer verdi.”Hatay Gelecek Partisi teşkilatı olarak görev aldığımız günden bu güne kadar faaliyet gösteriyoruz.

İl ve ilçe  başkanlıkları olarak çalışma ekibimiz Hatay’ın bir mozaiği olacak şekilde oluşturmaya gayret ettik. Derdi vatan, millet olan, ülkesine hizmet etmek isteyen, samimi güzel insanlardan yönetim oluşturduk ve yola çıktık. Bizler Gelecek Partisi’nin programını ve tüzüğünü okuduk, onun siyasetini yaptık. Adil olduk, samimi olduk, şeffaf olduk. Ülkemizin geleceği olacağımızı zannederek, sorunlara çözüm sunacak siyaseti ortaya koymak için gece gündüz canla başla çalıştık.

‘’BASKI VE ZORLAMALARA MARUZ KALDIK’’

Hatay’da teşkilatlanmanın maddi-manevi yükünü çektik. Ancak biat kültüründen gelen ilkesizlerin baskı ve zorlamalarına maruz kaldık. Bizden çalışan/üreten bir teşkilat değil, biat eden bir teşkilat olmamız istendi. Kabul etmedik, direndik. Bizler, Türkiye’nin ilkesiz siyasetçilerine karşı bir duruş sergilemek, alternatif olabilmek için bu yola çıktık. İlkesiz siyasetçilerin siyasi hedeflerine hizmet etmek için değil. Sayın Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, istediği kadar hukukun üstünlüğünden, adam kayırmacılığı yapılmayacağından, ileri demokrasiden dem vursun. Şunu gördük ki haksızlığı kendisine yakın olanlar yaptığında adil değil, taraf olmaktadır.

‘’GÖREVLERİMİZDEN İSTİFA EDİYORUZ’’

Türkiye’de zaten adam kayıran, adaleti hiçe sayan, halkı yanıltan partiler var. Bunlardan bir tane daha sıfırdan inşa etmenin vatana, millete zaman ve enerji kaybettirmenin bir anlamı olmadığına inandığımızdan Hatay İl ve ilçe  teşkilatları olarak bizler görevlerimizden ve partiden istifa ediyoruz. Bu vesile ile bizi yalnız bırakmayan, teveccüh gösteren Hatay’lı hemşerilerimize ve görev süremiz boyunca birlikte olduğumuz tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla’’ dedi. Haber: Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.