GELENEKSEL BAYRAM BULUŞMASI!

GELENEKSEL BAYRAM BULUŞMASI!

İskenderun’da geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.

Kaymakam İskender Yönden’in ev sahipliğinde Ramazan Bayramı dolayısı ile düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Yardımcısı ve Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası Komutanı P. Kurmay Albay Serdar İpekoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, adli, idari ve askeri erkan, resmi ve özel kurum ve kuruluşların yöneticileri, iş insanları, siyasi parti teşkilatları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, esnaf ve meslek odaları başkanları, kanaat önderleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Geleneksel bayram buluşması; sevinç, coşku ve heyecanla  gerçekleşirken, halk ile protokolün en güzel buluşma örneği  sergilendi.

Her dinden, her mezhepten ve her görüşten vatandaşların  bayram coşkusuna ortak olması; kentte  yüz yıllardır var olan ve pekişerek devam etmekte olan birlik, beraberlik, sevgi, saygı, barış,  kardeşlik ve hoşgörü ortamının özelliğini ve güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.