“Gelin Tanış Olalım” Hatay’lı sanat severler ile buluştu

İzleyenlerden tam not aldı İzleyenler uzun süre ayakta alkışladı Usta oyuncu Fırat Tanış’ın türkü ve tiyatroyu bir arada sunduğu mistik bir ayini andıran tek kişilik oyunu “Gelin Tanış Olalım” Hatay’lı sanat severler ile buluştu.

“Gelin Tanış Olalım” Hatay’lı sanat severler ile buluştu

İzleyenlerden tam not aldı İzleyenler uzun süre ayakta alkışladı Usta oyuncu Fırat Tanış’ın türkü ve tiyatroyu bir arada sunduğu mistik bir ayini andıran tek kişilik oyunu  “Gelin Tanış Olalım” Hatay’lı sanat severler ile buluştu.

Murat Et Organizasyon farkı ile Sümerler Amfi Tiyatro’da gerçekleşen oyunu izlemek üzere saatler öncesinden yerlerini alan sanatseverler unutulmaz bir program izlediler.Semih Çelenk’in kaleme alıp yönettiği “Gelin Tanış Olalım” adlı oyunda sergilediği olağanüstü performansı ile büyük beğeni toplayan Fırat Tanış ,Gösteriye davet ettiği engelli vatandaşlarımıza  gösterdiği duyarlılık büyük takdir topladı. Ülkemizin yaşadığı gerginlik ve kutuplaşmalara karşı en anlamlı çağrılardan biri olan ünlü oyuncu Fırat Tanış’ın  “Gelin Tanış Olalım” oyununda 80 dakikalık sürede Fırat Tanış 11 türkü söylerken, oyunculuğuyla sözü şiiri müziği enfes yorumuyla harmanlayarak  seyircilere  adeta bir terapi uyguladı. Yunus Emre’yi  rehber edinmiş bir yol hikayesi olan oyundaki türkülere çoğu zaman eşlik eden izleyenler oyun sonunda usta oyuncuyu ve sahne arkadaşlarını uzun süre ayakta alkışladılar. Murat Et Organizasyon olarak muhteşem bir oyunu daha hemşerileri  ile buluşturmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Murat Et, “Gelin Tanış Olalım” oyununda usta oyuncunun muhteşem performansı ile izleyenlere keyifli vakit  yaşattıklarının altını  çizerek ünlü oyuncu Fırat Tanış ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti.Murat Et ayrıca  “Gelin Tanış Olalım” oyununa yoğun katılım gösteren izleyenlere de şükranlarını sunarak uzun süredir kendisi ile birlikte özverili bir biçimde koşturan ekip arkadaşlarına da teşekkür etti. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.