GELİŞEN VE GÜZELLEŞEN ALTINÖZÜ’NE DEV PROJELER KAZANDIRILMAYA DEVAM EDİYOR

GELİŞEN VE GÜZELLEŞEN ALTINÖZÜ’NE DEV PROJELER KAZANDIRILMAYA DEVAM EDİYOR

Altınözü Belediyesi tarafından, gelişen ve güzelleşen Altınözü’ne iki yeni hizmet daha kazandırıldı. Bugüne kadar Altın Zeytin Cam Seyir Terası, Ters Altın Konak, Asma Köprü ve yürüyüş kanyonu gibi dikkat çekici turistik alanları halkın hizmetine sunan Altınözü Belediyesi, son olarak adrenalin, macera, heyecan ve eğlence tutkunlarına hitap eden zipline ve dev salıncak açılışını gerçekleştirdi.Açılışa Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti Altınözü İlçe Başkanımız Yusuf Bulanık, Altınözü MHP İlçe Başkanı Adem Türk ve ilçe protokolü katıldı.

KAYMAKAM UYGUR VE BAŞKAN SARI BİRLİKTE SALLANDI

Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altın Zeytin Cam Seyir Terası’na bakan çift kişilik dev salıncak macerasına birlikte çıktı. Heyecan ve eğlence tutkunlarını Altınözü’ne davet eden Başkan Sarı, vatandaşlara “Biz denedik şimdi sıra sizde” çağrısında bulundu. 

“BAŞKAN SARI’YA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Altınözü Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, Altınözü’ne kazandırdığı projeler için Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya teşekkür edildi. Yapılan açıklamada, “Adrenalin tutkunlarının yeni adresi Altınözü.  Altınözü Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen dev salıncak ve zipline hizmete açılmıştır. Tüm vatandaşlarımızı Altınözü’ne bekliyoruz. İlçemize kazandırdığı projeler için Belediye Başkanımız Rıfat Sarı ‘ya teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.