Meşale Gazetesi

GENÇLER ”STRES YÖNETİMİ” EĞİTİMİ ALDI

GENÇLER ”STRES YÖNETİMİ” EĞİTİMİ ALDI

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Erasmus+ Programı kapsamında 21 Haziran- 1 Temmuz 2022 tarihleri arasında Letonya’nın Jelgava kentinde gerçekleşen “Stress or not to Stress” isimli projeye Türkiye’den iki öğretmenimiz ve dört üniversite öğrencimiz katıldı.

Do Great Things Latvia koordinatörlüğünde, Belen Kaymakamlığı ortaklığında gerçekleşen; Letonya, Türkiye, Romanya, Hırvatistan ve Moldova olmak üzere 5 Avrupa ülkesinden toplamda 23 gençlik çalışanının katıldığı projede ülkemizi temsil eden katılımcılar; hazırladıkları atölyeler ve dahil oldukları etkinlikler ile ülkemizin tanıtımına katkı sağladılar.

Dokuz gün süren projenin temel amacı; günlük hayatta karşılaşılan stres konusunu araştırmak ve stresle başa çıkmayı öğrenmektir. Yaygın eğitim yöntemiyle öğretmeyi hedefleyen bu projede, katılımcıların aldığı görev ve bu görevler üzerinde eleştirilerde bulunulan bir dizi atölye ve çalıştay faaliyetleri gerçekleştirilerek, kültürlerarası etkileşimi artırma ve kültür farklılıklarını keşfetmeye yönelik kendi ülkelerinin kültür ve geleneklerinin tanıtıldığı kültür geceleri düzenlenmiştir. Kaymakam Hayrettin BASKIN; insanların yaşam kalitesi ve ekonomik olarak üretkenliği üzerinde büyük etkiye sahip olan stres yönetim eğitimi alınmasının çok önemli olduğunu belirterek,  projede emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.