“GENÇLER TARİHE NOT DÜŞMEK ADINA YAZIYORUM”

“GENÇLER TARİHE NOT DÜŞMEK ADINA YAZIYORUM”

Önceki dönem CHP İl Başkanı Halil İbrahim Özgün’ün katıldığı bir radyo programında partililere kullandığı yakışıksız üslup o gün CHP camiasında nasıl bir travma yarattı ise, HBB Başkanı’nın katıldığı tv programında ki üslup bir o kadar travma yarattı bu kadar net. Bunu düzeltme manevralarını bu saatten sonra ne kadar anlatmaya ve çevirmeye kalkarsa kalksın,bu samimiyetsizlik inandırıc bir güven vermeyecektir.Konu bir süre sonra elbette gündemden düşecektir.Lakin bıraktığı hasarın telafisini yapmak günü geldiğinde Genel Merkez’e ve telafisini o zaman yetkilendireceği aktörler devralacaktır.

Başkan Savaş’ın artık yapması gereken tek bir şey kaldı.CHP’nin iç işlerine karışmamak üzere elini eteğini bu işlerden çekip,CHP tabanını öyle kolay lokma gibi görmeyecek.Bu partinin iç dinamikleri yanımda duran yalakalar kadar kolay lokma değilmiş,seçmen benden ne bekliyorsa bir an önce beklentilerine yönelik çalışayım ki önümüzde olası bir seçimde bari bu halkın karşısına gönül alacak işlerle çıkıp birşeyler konuşabileyim demek zorundadır. CHP örgütleri içinde bu süreçten nemalanan ve Başkan Savaş’ın her yaptığını kraldan çok kralcı moduna girip sahiplenen aktörlerde var. Onların alternatifleri zaten süreci izliyor ve gerekeni zamanı gelince parti terbiyesi,gücü ve iradesi ile yerine getireceklerinden hiçbir şüphe duymuyorum. CHP kurumsal bir yapıdır. Zaman zaman bu yapının içinde elbette umulmadık insanlar yer alabilir,süreç onlara bu fırsatı bazen tanıyabilir.Bu çıkar gurupları yıllardır gerek siyasi zaafiyetlerden gerekse siyasi partilerin işleyişinde ki çürümüş kurallardan kaynaklı açıklar bularak amaca hizmet edebilir. Ben ısrarla vurguluyorum ve bu partinin mutfağında en iyi yetişmişlerden ve izleyenlerden biri olarak ifade ediyorum ki, Türkiye önemli bir değişim dönüşüm sürecine girmiştir.Bu rüzgar özellikle dev bir çınar olan CHP’nin üzerinde şu ve ya bu sebeple yer tutmuş toz zerreciklerini savurmak ve kendini silkelemek için harekete geçmiştir.Hatay’ın yakın dönemde makus siyasi tarihi miyadını doldurmak üzeredir.CHP’nin yetişmiş ve liyakatlı onurlu, şeffaf,hesap verebilen pırıl pırıl gençleri and olsun ki bu zaferi sizlerle birlikte kazanacağız.Sizi ötekileştirenleri,yok sayanları, aile şirketi kurarak küçümseyenleri,ailenize ve çevrenize karşı itibarsızlaştıranlara inat,CHP’nin yeni kadrolarını sahaya sizlerle birlikte indirene dek bu mücadeleyi bitirmeyeceğiz. Necdet SAHİL

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.