GENÇLERE SINIRLARIMIZI ÖĞRETMELİYİZ

GENÇLERE SINIRLARIMIZI ÖĞRETMELİYİZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Beyzade FM’de yayınlanan ve sunuculuğunu Ali Rıza Tütüncüoğlu’nun hazırladığı Gündem Özel programında Enerji ve Mavi Vatan konuları hakkında konuştu.

Türkiye’nin sınırlarının sadece kara sınırlarıyla olmadığını belirten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, “Türkiye’nin içerisinde bulunduğu kara sınırlarının yanı sıra deniz sahası ve hava sahası sınırları da vardır. Mavi Vatan konusunda Türkiye’mizin deniz sularının olduğu deniz sınırları ve uçuş alanımızda bulunan hava sahası sınırlarımızı bu ülkenin gençlerine şiddetle öğretmemiz gerekiyor. Karadeniz’de, Ege’de ve Akdeniz’de bulunan sınırlarımızı bu ülkenin gençliğine öğretmemiz gerekiyor. Türkiye’nin doğu ile batısı, kuzey ile güneyindeki bulunan sınırlarının bilinmesi çok önemlidir. Bu bizim için bizden 100 yıl sonra gelecek olan nesillerimizin güvenliği içindir. ” dedi.

Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.