GENÇLERE VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRİYORUZ

GENÇLERE VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRİYORUZ

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, gençlere verdikleri sözleri tutmaya devam ettiklerini ifade etti. Saha amirleriyle birlikte ilçeye bağlı Keskincik Mahallesi’ne kazandırılacak halı saha alanında incelemelerde bulunan Başkan Sarı, en kısa zamanda halı sahanın yapımının tamamlanacağını ve gençlerin hizmetine sunulacağını ifade etti. Başkan Sarı, “Keskincik Mahallemize kazandıracağımız halı sahanın arsa tahsisi yapılan alanı saha amirlerimizle birlikte inceledik. Kısa bir süre içerisinde yapımına başlayıp gençlerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

HAZİRAN AYINDA İLÇEYE 5 HALI SAHA KAZANDIRILMIŞTI

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın girişimleriyle haziran ayında ilçeye 5 adet halı saha kazandırılmıştı. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Altınözü Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Alakent Enek, Kıyıgören, Mayadalı ve Sarıbük Mahallelerinde ilçe protokolünün katılımıyla halı saha açılışları gerçekleştirilmiş ve bu tesisler vatandaşların hizmetine sunulmuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.