Meşale Gazetesi

GENÇLERİMİZİN İLK OYU İNŞALLAH ERDOĞAN’A

GENÇLERİMİZİN İLK OYU İNŞALLAH ERDOĞAN’A

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, ilk defa oy kullanacak olan yüzbinlerce genci temsilen bir grup genç ile bir araya geldi.

Gençlik buluşmasında İl Başkanı Adem Yeşildal’ın yanı sıra, Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Alkaya, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve AK Parti Antakya İlçe teşkilatı da hazır bulundu.

“GENÇLİĞE GÜVENİMİZ TAM”

“İlk Oyum AK Parti’ye, İlk Oyum Erdoğan’a” Gençlik buluşması programında konuşan İl Başkanı Yeşildal; “Gençlerimizi önümüzdeki seçimler öncesinde bilgilendiriyor, geleceğimiz olan gençlerimizin sandığa giderken milletin ve devletin menfaatine oy kullanmalarını istiyoruz. Bu kapsamda gençlerle buluştuk ve kendilerini bilgilendirdik. Sorularını dinledik ve merak ettikleri soruları cevapladık. Biz gençlik hareketi olan bir partiyiz. Gençlerimize güvenimiz tam. İnşallah 2023 seçimlerinde gençliğin de AK Parti’ye güveni tamdır. Bundan hiç şüphemiz yoktur ki gençlerimizin ilk oyları dünya lideri sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olacaktır” dedi. Başkan Yeşildal, katılımlarından dolayı AK Parti heyetine ve gençlere teşekkür etti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.