GİRDİĞİ İDDİA YÜZÜNDEN CANINDAN OLDU

GİRDİĞİ İDDİA YÜZÜNDEN CANINDAN OLDU

Hatay’ın Antakya ilçesinde yaşları 17 ile 19 arası olan 3 genç kendi aralarında iddiaya gidip Asi nehri üzerinde bulunan yaya köprüsünden aşağı atladı. Ancak 3 gençten 2’si Asi nehrinden AFAD ve İtfaiye ekipleri aracılığı ile sağ çıkarılırken diğer 1 kişinin Asi nehrine atladığı sırada kafasını bir yere çarptığı ve yaklaşık elli metre ileride bulunduğu ancak yaşamını yitirdiği bildirildi. Alınan bilgiye göre, Asi Nehri’ndeki yaya köprüsü kenarında duran Cemil Serekioğlu (19), Ö.F.B. ve Y.A. nehre atladı. Ö.F.B. ve Y.A. kendi imkânlarıyla sudan çıkarken arkadaşları Serekioğlu gözden kayboldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri suya girerek Serekioğlu’nu aramaya başladı. Kısa süre sonra Serekioğlu’nun cansız bedenine ulaşıldı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Serekioğlu’nun cenazesi Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi. Olay yerine gelen gencin ailesi sinir krizi geçirdi.

HATAY VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Hatay Valiliği´nden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “02.11.2021 Salı günü saat 21.00 sıralarında üç genç vatandaşımızın yaya köprüsünden henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı Asi Nehri’ne atlaması üzerine, iki genç vatandaş AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılıp, hastaneye kaldırılmış olup, bir genç vatandaşımız ise ölü olarak bulunmuştur. Kolluk birimlerince adli makamlarla gerekli koordinasyon sağlanarak olaya ilişkin tahkikata başlanılmıştır” denildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.