GÖKHAN ZAN İTALYA’DA

GÖKHAN ZAN İTALYA’DA

Gökhan Zan İtalya Milli Takım kampını ziyaret etti ve eski hocası Roberto Mancini ile buluştu.Hatayspor ile sözleşmesinin sona ermesi üzerine kendini yenilemeyi ve geliştirmeyi planlayan Milli Futbolcumuz Gökhan Zan, Roberto Mancini’nin davetlisi olarak, İtalya milli takımı oynayacağı müsabakalarının hazırlıklarına katıldı.Gökhan Zan, Galatasaray’da futbol oynadığı dönemde teknik direktörlüğünü yapan Roberto Mancini ile sohbet ederek, geleceğiyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Uluslar Ligi karşılaşması öncesi İtalya Milli Takım antrenmanını ziyaret eden Gökhan Zan, yaptığı açıklamada “Kapılarını bana açan İtalya Milli Takımı’na, futbolcuyken birlikte çalıştığım ve yeni antrenörlük kariyerimde örnek aldığım Roberto Mancini hocama, takım kaptanları Leonardo Bonucci, Gianluigi Donnarumma ve Daniele de Rossi’ye bana gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim. Kısa süreliğine de olsa bu gerçekten inanılmaz bir deneyim oldu” diye konuştu.

HAYALİMİ MUTLAKA GERÇEKLEŞTİRECEĞİM

Gökhan Zan, elde edeceği deneyimlerle gelecekte çalıştıracağı takımın başarısı için ter dökeceğini söyledi.İlk önce önümüzdeki süreçte kendini daha da geliştirerek iyi bir teknik direktör olmayı ve önemli başarılar elde etmeyi planladığını ifade eden Gökhan Zan, “Futbol her geçen gün daha hızlı oynanıyor ve fiziksel ihtiyaçlar da sürekli artıyor. O halde bende gelecekte hayallerimi gerçekleştirebilmem için geliştirmem gerekiyor. Hayallerim çok büyük. Gökhan Zan ismini unutturmayacağım. Futbolculukta olduğu gibi teknik direktör olarak ta üstün başarılara imza atmak istiyorum ve bunun için de çok çalışacağımın sözünü veriyorum. Bana özellikle sosyal medya üzerinden sürekli mesajlarıyla desteklerini, güzel düşüncelerini ileten tüm sporseverlere çok teşekkür ederim” dedi.

HATAYSPOR’A BAŞARILAR DİLİYORUM

Hatayspor’a bundan sonraki süreçte başarılar dileyen Gökhan Zan, “Umarım teknik direktörlük değişikliği ile tekrar eski günlerine dönerler. Her takımın yaşayacağı bir durumu yaşadı Hatayspor, inşallah bunu asgari kayıpla kapatır ve ayağa kalkar. Ben bu değişimin yarar sağlayacağına inanıyorum” dedi.Gökhan Zan, kendisini yetiştiren kulübüne her zaman görevlerini yerine getirdiğini belirterek, “Gökhan Zan hiçbir zaman Hatayspor’a küsmez, kırılmaz. Çünkü orası benim yuvam, evim. Özellikle bunun altının çizilmesini istiyorum. Hatayspor’un başarısızlığı içimi acıtır, üzer. Başarısı da sevindirir, göğsümü kabartır. Milli maç döneminden sonra inşallah Süper Lig de yine ses getirecek, camiayı sevindirecek, bizde alkışlayacağız” diye sözlerini tamamladı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.