GÖRKEMLİ MEZUNİYET TÖRENİ

GÖRKEMLİ MEZUNİYET TÖRENİ

TED Hatay Koleji lise mezuniyet töreni görkemli bir törenle TED Hatay Koleji kampüsünde gerçekleşti.Aydınlık geleceğimizin meşalelerini kendi yaşam yolculuklarına gururla uğurlandığı törende;  TED Hatay Kurucusu Prof. Dr. Mustafa Özat, Genel Koordinatör, idareciler, veliler, öğretmen ve öğrenciler hazır bulundu.

TED Hatay Koleji Özel Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri ve sınıf öğretmenleri, alkışlar eşliğinde yerlerini aldı. Hemen ardından saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşı hep birlikte coşkuyla söylendi.TED Hatay Kurucusu Prof. Dr. Mustafa Özat açılış konuşmalarını yaptıktan sonra, Genel koordinatör, İlkokul, Ortaokul ve Anaokulu Müdürü Gizem Kanlı Demir öğrencilere ve konuklara seslendi.Okul birincisi Hasret Yıldız, okul ikincisi Ebru Cengiz ve okul üçüncüsü Emre Döner’e plaket ve başarı belgeleri sunuldu. Daha sonra okul birincisi Hasret Yıldız, TED’li olmaktan duyduğu mutluluğu, deneyim ve duygularını dile getiren konuşmasını yaptı ve okulun yaş kütüğüne anı plakasını çaktı. Mezuniyet töreninde, okul ikincisi Ebru Cengiz’in İngilizce konuşmasının ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri, flamaları ve armağanları verildi.Flama devir ve teslim töreninin ardından mezuniyetin işareti olan “püskül çevirme” ve “kep atma” seremonisi büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi ve tören okul orkestrasının konseri eşliğinde kokteyl sunumu ile son buldu.TED Hatay Koleji yönetimi, yaptığı açıklamada “Mezunlarımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar diler günden güne büyüyen eğitim yuvalarının kapılarının onlara her zaman açık olacağını hatırlatmak isteriz.” Dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.