GÖZTEPE, LAMKEL ZE’Yİ KADROSUNA KATMANIN PEŞİNDE

GÖZTEPE, LAMKEL ZE’Yİ KADROSUNA KATMANIN PEŞİNDE

Süper Lig’in yeni ekibi Göztepe, geçen sezon yarım devre Hatayspor formasını giyen deneyimli Edgar Lamkel Ze’yi kadrosuna katmanın peşinde.

Sarı-kırmızılı ekip, Hatayspor’dan ayrılan 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu ile ilgileniyor. Kamerunlu oyuncu son pürüzler giderildikten sonra Göztepe’ye imza atacak.

Süper Lig’de kalıcı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe’nin gündemine her gün yeni bir isim ekleniyor. Listesinde birçok yıldız barındıran sarı-kırmızılıların son olarak Hatayspor’dan ayrılan sol kanat oyuncusu Edgar Lamkel Ze’yi liste başına çektiği iddia edildi. Geçen sezon başında Hatayspor’a transfer olan, devre arasında ise Fransa 1. Lig ekiplerinden Metz’e kiralanan 27 yaşındaki Kamerunlu futbolcu Hatay ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

REKLAM ALANI

Teknik heyetin deneyimli futbolcuya olumlu rapor verdiği ve transferine onay çıktığı öğrenildi. Süper Lig’den birçok takımın da ilgilendiği futbolcu ile maaş konusunda anlaşılırsa, sarı-kırmızılılar Kamerunlu sol açığa hafta içinde imza attıracak.

TAKIMI KÜME DÜŞMÜŞTÜ

Geçen sezon başında Fransa’nın Metz kulübünden Hatayspor’a transfer olan Edgar Lamkel Ze, bordo-beyazlılarda 3 gol ve 2 asiste imza attı. Devre arasında Fransa 1. Lig ekiplerinden Metz’e kiralanan tecrübeli oyuncu 11 karşılaşmada 1 kez ağları sarstı. Tecrübeli futbolcunun takımı 1. Lig’de kalma Play-Out maçında St. Etienne’e yenilerek 2. Lig’e düştü. Oyuncunun bonservisinin elinde olması da transfer olasılığını artırıyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.