GÜÇLÜ BELEN İÇİN GÜÇBİRLİĞİ

GÜÇLÜ BELEN İÇİN GÜÇBİRLİĞİ

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, daha güçlü bir Belen için toplumun her kesimi ile işbirliği yapmaya devam ediyor.

Başkan Gül, beraberindeki HBB İtfaiye Dairesi Başkanı Ahmet Keskin ile birlikte geçmiş dönem Müftüler mahalle muhtarı Tahsin Saydam’ın hanesine misafir oldu. Müftüler Mahallesi başta olmak üzere kent genelinde gerçekleşen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Belen’in ihyası için fikir birliğine varılırken, Başkan Gül, misafirperverliğinden dolayı Saydam’a teşekkür etti.

“BAŞARI BİRLİKTE HAREKET ETMEKLE GELİR”

REKLAM ALANI

Ziyaretiyle ilgili açıklama yapan Başkan Gül; “Geçmiş dönem Müftüler mahalle muhtarımız Tahsin Saydam’ın hanesine misafir olduk. Yıllarca mahallemize hizmet etmiş, emeği ve fedakârlıklarıyla gönlümüzde özel bir yere sahip olan eski muhtarımızın samimi sohbeti, misafirperverliği ve Belen’e kattığı değer için kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde, halkımıza hizmet eden tüm dostlarımızla her zaman bir arada olmaya, onların deneyimlerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Çünkü Belen’in güçlü geleceği, hep birlikte hareket etmemizden geçiyor” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.