GÜLİSTAN SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

GÜLİSTAN SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan 04.06.2023 tarihinde 8. Sınıf Merkezi Sistem Ortak Sınavına girecek öğrencilere başarılar dileyerek, bir mesaj yayınladı.

Gülistan mesajında: “8. Sınıf Merkezi Sistem Ortak Sınavına girecek yarınlarımızın teminatı öğrencilerimizin yaşanan depremler ve olumsuzluklara rağmen uzun bir hazırlık ve çalışma döneminden sonra, bütün bilgi birikimlerini ortaya koyacakları sınavlarda, heyecanlarını yenerek başarılı olmaları en büyük arzumuzdur. Önemli olan öğrencilerimizin tüm öğrendikleri bilgileri yansıtabilecekleri sınav kaygısı ve stresten uzak bir sınav süreci geçirerek hedeflerine ulaşabilmeleridir. Başarının tek göstergesi sınav değildir. Sınav başarısının hayat başarısı olmadığı da unutulmamalıdır. Başarıyı da, başarısızlığı da her şeyin başlangıcı ya da sonu olarak görmemek lazım. Öğrencilerimizin milli manevi değerlerimize sahip çıkan ahlaklı, saygılı, donanımlı, vatana, millete hayırlı gençler olarak yetişmesi iftihar sebebimizdir. Onların hem sınavlarda, hem hayatın her alanında başarı göstermelerini arzu ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, öğrencilerimize kendi gelecekleri için yön verecekleri sınavlardan biri olan Merkezi Sistem Ortak Sınavında başarılar diliyor; emeklerinin karşılıksız kalmamasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Öğrencilerimizin topluma faydalı bireyler olması için her türlü emeği veren, idarecilerimize, fedakâr öğretmenlerimize ve onları yetiştiren velilerimize de teşekkür ederek, her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” İfadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.