GÜVENİN ADRESİ SER-AL İNŞAAT

GÜVENİN ADRESİ SER-AL İNŞAAT

GÜVENİN ADRESİ SER-AL İNŞAAT

2008 yılında Servet Altaş tarafından kurulan Ser-Al İnşaat önceleri Kendi Deneyimlerinin verdiği Tecrübe,Güven ve Dürüstlükle İnşaat Müteahitliğiyle 10 yılı geçen şirket hayatıyla Hatay’da güvenin adresi haline gelen Ser-Al inşaat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

GÜVENİLİR MİSYON

Hedefimiz Rekabetçi sektörde amaçlarımız doğrultusundan asla ödün vermeden, sürekli kalite anlayışıyla güvenli nesiller için çalışmak diyerek hizmetlerini sürdüren Ser-Al İnşaat; Denebilir ki, hiçbir şeye muhtaç değiliz, yalnız bir tek şeye ihtiyacımız var çalışkan olmak! Servet ve onun doğal sonucu olan rahat yaşamak ve mutluluk, yalnız ve ancak çalışanların hakkıdır. Yaşamak demek çalışmak demektir.  Yüklenmiş olduğu misyonun bilinciyle, medeniyetlerin buluşma noktasında yer alan Hatay’a layık, çağdaş normlarda yaşam alanlarını üretme konusunda halkımıza hizmet veren Ser-Al  İnşaat, yeni yatırımlar yaparak kalitesini sürekli geliştirmektedir. Hatay’da bir çok ilklere imza atarak sektörde dürüst ve güvenilir hizmet anlayışı ile siz değerli müşterilerimizin hizmetinde olmaktan onur duyarız Sizin Ev Sahibi Olmanız Bizim de Mutluluğumuzdur.” Diyerek çalışmalarını sürdüren Ser-Al İnşaat, vizyonuyla Müşteri odaklı ve profesyonel çözümler üretme, çok yönlü projelerin tek çatı altından yönetilmesi, Zaman sürecini kısaltabilme yetisi, Malzemeye saygı ve değer inancının bilincinde ekonomik çözümler üretebilme, Tecrübeli kadrolarla sürekli gelişim hedefi son teknoloji ile akılcı teknikler ortaya koymaktaki fayda optimizasyon ile çalışmalarını sürdürüyor.

HATAY’IN HER YERİNDE

Bitirdiği projeleri arasında Betonsan 3, Doğuş Blok Akevler, Esentepe 1-2, Ufuk Petrol, Odabaşı, Dere Kenarı, Hatmar Arkası, Doğtaş, DSİ, Mars Sitesi, Mesutlar, PrimeMall yanı, Şelale gibi önemli yapıları teslim eden güvenceninin adresi Ser-Al İnşaat,  şuan devam etmekte olan The Bahhçee City, Crystal ve Betonsan çalışmalarının yanı sıra da Diyaliz Yanında da yeni blok  çalışmalarını sürdürüyor.

100 KATINI VERMEYE HAZIRIZ

Ser-Al inşaat sahibi Servet Altaş çalışmaları hakkında konuşurken “34,5 yıldır sıvacılık mesleğinden bugünlere geldim. Geriye dönük bakıldığı zaman çok ciddi projelere imza attıldı. Zirve, Venüs, Mars sitelerini yaptık. Bireysel apartmanlar inşaa ettik. 500-600 kişi sigortalı personel yanımda çalıştı. 20 aydır çok ciddi bir proje üzerinde çalışıyoruz.  Güçlü Bahçe sitesinin bitme aşamasındayız. Çok kişileri ev sahibi yaptık. Güven konusunda kendimizden sıkça söz ettiriyoruz. Satmış olduğumuz evler ile ilgili 1 kişi alacaklı ise ofisimize gelsin ne kadar alacağı var ise 100 katını verelim.” Diyerek çalışıyoruz ifadelerini kullandı.  HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.