GÜZELMANSUR, KARAYOLLARI’NIN YILLARDIR BİTİREMEDİĞİ YOLLARA İSYAN ETTİ

GÜZELMANSUR, KARAYOLLARI’NIN YILLARDIR BİTİREMEDİĞİ YOLLARA İSYAN ETTİ

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur; ‘Ölüm yolu’ olarak bilinen Antakya- Samandağ  karayolunda meydana gelen ve son olarak 1 kişinin daha yaşamının yitirdiği trafik kazasını  gündemine taşıyarak, yolun yapılmamasına isyan etti.

Antakya – Samandağ yolunda yaşanan ve 1 kişinin vefat ettiği kazanın ardından “ARTIK YETER” çağrısı yapan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay’da Karayollarına ait yolların ölüm saçtığına dikkat çekerek, kazaları engelleyecek önlemlerin alınması çağrısında bulundu.

HATAY’DA KAZA SAYILARI %20 ARTTI

Güzelmansur yaptığı çağrıda; Hatay’da Karayollarına ait yollarda  1 yılda Hatay’da meydana gelen ölümlü – yaralanmalı kaza sayısının %20 arttığını ve bunun sebebinin ise, sürücülere mal edilmesi gerektiğinin altını çizdi.Çağrının Devamında İse; “Yıllardır bitirmediğiniz ve yapmadığınız yollar yüzünden, kazaları engelleyecek önlemleri almadığınız için. 27 kilometrelik Antakya – Samandağ yolu ölüm yolu haline geldi. İçimiz yanıyor içimiz!” İfadelerine yer verdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.