GÜZELMANSUR’DAN DOĞALGAZ MÜJDESİ

GÜZELMANSUR’DAN DOĞALGAZ MÜJDESİ

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Aksa Doğalgaz Hatay – Osmaniye Bölge Müdürü Sn. Serhat Kasapoğlu ile Antakya’nın doğalgaz ihtiyacı olan mahalleleriyle ilgili görüşme gerçekleştirdi.

Güzelmansur, Antakya’ya bağlı Kuzeytepe, Büyükdalyan, Karaali, Dikmece, Üçgedik, Anayazı, Alazi, Alahan, Zülüflühan ve Serinyol Mahallelerinin de doğalgaz ağına ekleneceğini belirtti. Konuyla ilgili açıklama yapan Güzelmansur; “Aksa Doğalgaz Hatay – Osmaniye Bölge Müdürü Sn. Serhat Kasapoğlu’na ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerimi sunuyorum. ıymetli hemşehrilerim; Talep ettiğim doğalgaz çalışmaları bu sene içerisinde başlayacak. Kuzeytepe, Büyükdalyan, Karaali, Dikmece, Üçgedik, Anayazı, Alazi, Alahan, Zülüflühan ve Serinyol Mahallelerimiz doğalgaza kavuşacak. Hayırlı olmasını diliyor, verdiğimiz mücadeleler ile bu kararın alınmasında emeği olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.