GÜZELMANSUR’UN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞLANGICINDA İLK ZİYARETİ

GÜZELMANSUR’UN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞLANGICINDA İLK ZİYARETİ

YILLARDIR AİLE BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINI YAPTIĞI OKULA

Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur’un Milletvekili sıfatıyla 2021-2022 eğitim-öğretim yılının açılışında ilk ziyaret ettiği kurum, yıllardır Okul Aile Birliği Başkanlığı yaptığı okul oldu. Sümerler Mahallesi’nde oturan ve mahallesinin eğitim kurumlarından Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi’nde yıllarca Okul Aile Birliği Başkanlığı yapan Milletvekili Mehmet Güzelmansur, dün sabah ilk ziyaretini de bu okula yaptı.

Okul yöneticileri ve Okul Aile Birliği üyeleriyle görüşen, yeni öğretim yılı öncesinde başarı dileyen Güzelmansur, ziyaretiyle ilgili şu paylaşımı yaptı:“Onursal Okul Aile Birliği Başkanlığını yaptığım Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, değerli öğretmenlerimizin ve kıymetli öğrencilerimizin 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nı kutlayarak ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundum. ‘Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir’ diyen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefte hiç durmadan ilerleyen tüm öğrencilerimize ve kıymetli öğretmenlerimize başarılar diliyorum.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.