HADDİNİ BİL ÖZKOÇ

HADDİNİ BİL ÖZKOÇ

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah GÜLEN, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretlerde bulunan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’a tepki göstererek, ‘Kötü planlar içine giren bu söylemlerden dolayı acilen kaçınmaları gerektiğini vurguladı.AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah GÜLEN  açıklamasında şu sözlere yer verdi, “Ülkemiz ve Miletimiz Hassas bir süreçten  geçmektedir, CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç’u, Cumhurbaşkanımıza, Başkomutanımıza yönelik sarf ettiği hakaret içeren sözlerden dolayı şiddetle kınıyorum. Farklı görüş ve düşüncelerde olabilirsiniz, Cumhurbaşkanımızı sevmek veya desteklemek zorunda da değilsiniz, Hükümet en doğru işi yapsa alkışlamak zorunda da değilsiniz fakat ülkenin Cumhurbaşkanına saygı duymak zorundasınız! Türk Milletinin oylarıyla seçilmiş, Ülkemizin geleceği için gecesini gündüzüne katan, Milleti için çalışan bir Cumhurbaşkanına bu söylemleriniz asla yakışmadı. TBMM de Milletin vekilliğini yapan Özkoç’u bir kez daha şiddetle kınıyorum.

Muhalefet Partisinin bir üyesi olup Devletin en yetkilisine saygısızca, acımasızca olumsuz cümleler kurmanızı, böyle bir zamanda kargaşa çıkarmak için bilinçli yapılan bu hareketinizi, elbette ki görmezden gelemeyiz. Sağduyulu olmak ve Devletin yanında olmak varken, insanların sinir uçlarına dokunan bu tarz olaylarla dikkat çekip, kötü planlar içine giren bu zihniyeti acilen kendilerine gelmelerini tavsiye ediyorum dedi. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.