HAKAN BOYACI’DAN HBB’YE TEPKİ

HAKAN BOYACI’DAN HBB’YE TEPKİ

Hatay’ın Antakya ilçesinde su arızası nedeniyle taşan sular yola aktı, onarımda ise her yer toprak-çamur oldu. Bölgeden bisikletle geçen Turizm Derneği Başkanı Hakan Boyacı, yere düşerek yaralandı.Antakya’da, bir hafif yaralanma ile sonuçlanan kaza yaşandı. Kent merkezinde yaşanan su arızasına müdahale eden HATSU ekiplerinin yerden çıkardıkları toprak, yola saçılan su ile birleşince, ortalık çamur deryasına dönüştü. O sırada yoldan bisikletle geçmekte olan, kentin yakından tanıdığı, Hatay Turizm Derneği Başkanı Hakan Boyacı’nın bisikleti, çamurda kaydı ve kendisi yere yuvarlandı.

BOYACI: HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Bu arada başından aşağıya kadar, elbiseleriyle el ve yüzü çamura bulanan Hakan Boyacı, adeta şaka gibi olayla ilgili şu paylaşımı yaptı: “Hatay Büyükşehir Belediyesi-HATSU… Her gün bir sorun, bir problem! Çözüm ise günlerce sürüyor. Bisikletle çamurdan geçerken, teker kaydı ve düştüm. Hiç utanmayan görevlilere hakkımı helal etmiyorum.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.