HAKEMLER DERNEĞİNDEN ÇİNÇİN’E FORMA

HAKEMLER DERNEĞİNDEN ÇİNÇİN’E FORMA

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hakemler Derneği heyetini ziyaret etti. Heyette Hakemler Derneği Başkanı Ahmet Sezai Damdelen, İl Hakem Kurulu Başkanı Erdal Orman, İl Hakem Kurulu Üyesi Sedat Sert, İl Hakem Kurulu Üyesi Ali Tatlıcıoğlu, Hakemler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Turunç, Hakemler Derneği Müdürü İbrahim Öztürk yer aldı.

BAŞKAN ÇİNÇİN’DEN HEYETE TEŞEKKÜR

Heyet, Çinçin ile futbola ve gündeme dair sohbet etti. Hakemler Derneği Başkanı Ahmet Sezai Damdelen, ziyaretin hatırası olarak Başkan Çinçin’e forma takdim etti. Hediye ve nazik ziyaretleri için Başkan Çinçin, heyete teşekkürlerini iletti.

HAKEM YÖNETİCİLERİNDEN MAKAM ZİYARETLERİ

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Hatay Şubesi Yöneticileri, önceki gün birçok makam ziyaretinde bulundu. Ahmet Sezai Damdelen’in başkanlığını yürüttüğü Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği ile İl Hakem Kurulu üyelerini temsilen bir heyet, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ile Antakya Gümrük Müdürü Ünsal Yıldırım’a ziyaretlerde bulundu. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nden, ziyaretlerle ilgili şu paylaşım yapıldı: “Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Hatay Şubesi ve İl Hakem Kurulu olarak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e Antakya Gümrük Müdürü Ünsal Yıldırım’a, ASKF Başkanı Mehmet Öztürk’e, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Abdülhalik Görün’e, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e ziyaretlerde bulunduk. Bizlere göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı, her birine ayrı ayrı teşekkür ederiz.”Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.