HALKIMIZ HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIK

HALKIMIZ HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIK

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, siyaset yapmadan, hizmetleri öncelik sırasına göre ve program dahilinde yaptıklarını söyledi. Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, gazetemize yaptığı açıklamada, her zaman kentin en ücra noktasına dahi hizmeti götürme gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana 7/24 mesai kavramı gözetmeksizin, ekiplerimizle birlikte sahadayız” dedi.

Yapıcı eleştirilere her zaman saygı gösterdiklerini belirten Başkan Yılmaz, şöyle konuştu: “Hizmetleri öncelik sırasına göre ve program dahilinde yapıyoruz. Acil durumlarda da ekiplerimiz sorunun giderilmesi için anında müdahale etmektedir. Biz siyaset yapmıyoruz, hizmet yapıyoruz. Çok konuşma yerine kentimizin eksiklerini giderme ve tespit etme işleri ile uğraşıyoruz. Şehrimizin yaşanabilir bir kent haline gelmesi için çabalıyoruz. Yapıcı eleştirilere her zaman saygı gösteriyoruz, hatta bize ışık tutanlara da teşekkür ediyoruz.”

“Belediye Başkanının görevi hizmet üretmektir” diyen Başkan İzzettin Yılmaz, “Milletimiz bizi bunun için göreve getirdi, bizden beklentisi de ‘laf üretme hizmet üret.’ Hizmette sınır da yoktur, sen yeter ki yapmak iste. Zamanımızı boşa geçirecek bir saniyemiz dahi yok. Çünkü bu millet bizden hizmet bekliyor, en iyisini yapmamızı bekliyor. Böylesi beklentileri büyük olan şehirde boşa geçirecek zamanımız yoktur” dedi.

ANTAKYA AKDENİZ’İN KRALİÇESİ

Başkan Yılmaz, tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan Antakya’nın hoşgörüsüyle örnek bir şehir olduğuna dikkat çekerek, “Antakya Akdeniz Bölgesinin kraliçesi. Özel bir şehir. Güzel olan kentimizi daha güzel hale getirmek için hep birlikte daha çok çalışacağız. Tüm belediye çalışanlarımıza özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hepimiz bu kentte yaşıyoruz. Bizler Antakya’nın her bölgesine kimseyi ayırt etmeden, eşit bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Halkımız hizmetin en güzeline layık” şeklinde konuştu. Yaklaşan Ramazan ayı öncesi hazırlıkların başladığını anlatan İzzettin Yılmaz, belediye olarak ihtiyaç sahibi insanlara destek olmak için üzerlerine düşen görevi bu yıl da yerine getireceklerini sözlerine ekledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.